2008 Cebit Bilişim Eurasia

2008 Cebit Bilişim Eurasia

--Reklam--

Avrasya’nın en büyük iş geliştirme platformu CeBIT Bilişim Eurasia, bu yıl 7 – 12 Ekim 2008 tarihleri arasında, İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenleniyor.

--Reklam--

Son yıllardaki katılımcı ve ziyaretçi sayılarının artış gösterdiği CeBit’in bu yılki hedefi de geçen yılki rakamların üzerine çıkmak.

CeBIT Bilişim Eurasia’da bu yıl ilk kez KOBİ’lere özel çözümler, teşvik programları, kamu destekleri ve KOBİ bankacılığı KO-Bİ-lişim@CeBITbilişim isimli özel bir bölümde bir araya toplanıyor. KOSGEB ve TOSYÖV’ün KOBİ’lere sundukları tüm fırsatları aktaracağı kapsamlı sunumlarıyla zenginleşecek bölüm, KOBİ’lere e-dünyada rehberlik yapacak.

İşlerini geliştirmek, yeni pazarlara açılmak ve bilişim yatırımlarıyla küresel rekabet güçlerini artırmak isteyen KOBİ’lere özel bir bölüm tahsis eden CeBIT Bilişim Eurasia, KOBİ’ler için tam bir bilgilenme ve karar ortamı sunuyor. KOBİ’lerin bilgi ve iletişim teknolojilerinden daha etkin biçimde yararlanmalarını sağlayacak şekilde yazılım ve donanım çözümlerinin yanı sıra kamu destekleri, teşvik programları ve KOBİ bankacılığı ile sunulan fırsatlar da KO-Bİ-lişim@CeBITbilişim’de bir araya toplanacak.

KOBİ’lerin teknoloji arayışlarının yatırıma dönüştüğü bir platform olan İş Dünyası ana bölümü kapsamındaki birinci salonunda yer alacak KO-Bİ-lişim@CeBITbilişim, özellikle Anadolulu girişimciyi bilişim yatırımı konusunda teşvik edecek tüm bileşenleri içeriyor. Yalnızca küçük ve orta ölçekli işletmelere özgü uygulamaların sergileneceği KO-Bİ-lişim@CeBITbilişim tematik bölümünde, fuar süresince TOSYÖV ve KOSGEB tarafından KOBİ’lere yönelik yatırım teşvikleri kapsamlı sunumlarla aktarılacak. TOSYÖV, bu bölümü ziyaret etmek isteyen sanayicileri İstanbul içindeki OSB’lerden ring seferlerle, çevre illerden ise otobüslerle fuar alanına taşıyacak.

Detaylı Bilgi Almak için : CEBİT BİLİŞİM


Okumadan Geçmeyin:

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir